» Startside

    » Hvem er jeg?

    » Repertoire

    » Lyd og udstyr

    » Biografi – udvidet

    » Gode råd

    » Priser og kontakt


Repertoire


UNDER MIDDAGEN

Alt efter selskabets sammensætning spiller jeg her musical- og filmtemaer, ballader, evergreens, klassisk, operette- og wiener-musik.

Køkken, betjening og toastmaster: En fest bliver først rigtig vel-lykket, når køkken, betjening og musiker tager hensyn til hinanden, og jeg gør altid meget for at få en god dialog, så det bliver et team-work. Hvis man har en toastmaster til at styre ”slagets gang” under middagen, er det vigtigt, at alle parter indvies i dennes planer.

Tale, hurra og skål: Medmindre det er helt oplagt, lader jeg gæster-ne afgøre, om der skal synges bagefter.

Højskolesangbogen:
De fleste sange spiller jeg fra bladet. Men der kan da være melodier, som gæsterne fortjener, at jeg har øvet mig på.

Glimtet i øjet:
For mig er det at spille også at få lov til at lege, så hvis rammerne er til det, og jeg føler mig på bølgelængde med mit publikum, lister jeg undertiden et par musikalske narrestreger ind undervejs. Det kan være alt fra den lille krølle på slutakkorden til stilforvirring og parodier.

Gæsternes spontanitet vil altid være at foretrække
Musikeren er blot en slags katalysator i festen

Lejlighedssangen: I det omfang det er mig muligt, spiller jeg naturligvis til de sange gæsterne har medbragt. Her er det en god ide at orientere mig forinden.

Underholdning: Alt afhængigt af stemningen, og om det nu lige er jeres stil, synger jeg gerne lidt fra musicals og operetter.

I kan også få en gang ”syng med”-melodier af Kai Normann Andersen, sømandspotpourri eller Evert Taube.DANSEN

Her synes jeg det er vigtigt, at alle i selskabet får mulighed for en ”svingom”. Derfor mikser jeg dansenumrene efter gæsternes sammensætning. Jeg tager også gerne mod opfordringer.

Dansk: Bl.a. Lars Lilholt, Poul Krebs, Kim Larsen, John Mogensen, Shubidua, Bamse, Birthe Kjær, Brdr. Olsen, Leo Mathisen, Svend Asmussen, Four Jacks, Lis & Per, Richard Ragnvald, Kandis, Jodle Birger.

Svensk: Vikingarna, Evert Taube.

Engelsk/amerikansk: Bl.a. Elvis, Beatles, Cliff Richard, Roy Orbison, Chuck Berry, Creedence, Smokie, Frank Sinatra, Mills Brothers, Louis Armstrong, Vera Lynn, traditional jazz, diverse sjælere fra ”Spanish eyes”, ”Crazy” til ”Wonderful tonight” og meget andet.

Standarddanse: Bl.a.Tango, engelsk. vals, wienervals, cha cha cha og jive.

Selskabsdanse: Brudevals, familiesekstur, boogie-woogie, Skæve Thorvald, lanciers.

Hvis man lægger stor vægt på lanciers eller folkedans, er det en god ide, at forberede mig på det inden festen.